duminică, 28 decembrie 2008

Poveste(2)

In ziua urmatoare nu l-a vazut pe R. deloc,se astepta sa-l vada chiar s-a pregatit special,rochie noua putin machaj.A fost dezamgita si si-a jurat ca nu-si va face sperante si nu va mai astepta ca el sa apara.Uneori seara A. mergea sa se plimbe pe strazi.Ii placea sa se uite la cer,ii era dor de prieteni si de familie.In aceasta seara era furioasa,furioasa pe ea si pe R.nu-i vedea sa creada ca s-a lasat prostita de o privirea de-a lui sau ca a inceput sa spere chiar daca el nici macar nu i-a adresat un cuvant.
Se plimba si deodata a auzit pasi in urma ei,nu ii era frica,era prea ingandurata ca sa simta teama.nu avea de ce sa-i fie frica,in spatele ei era R. s-a intors si l-a privit vizibil suprinsa de reactia ei.zambea.stralucea.A incercat sa-si infraneze emotiile,nu-i pre reusea.R.era incantat ca ea era fericita si ca strlucea,nu stia prea bine de ce se intampla asta,dar A. l-a asigurat ca e de bine daca stralucesti.Radeau amandoi.
Dupa doar o seara petrecuta impreuna in care au facut mai multe lucrui decat fac unii intr-o viata intreaga,au simtit ca nu vor sa se mai desparta niciodata.Au adormit tinandu-se in brate.
Ziua care urma A. trebuia sa plece,sa se intoarca pe taramul stelelor.Nu voia sa plece,sa-l paraseasca pe R.,dar nici nu voia sa-l ia cu ea pt ca asa il despartea de ai lui.De fapt in sufltul ei era egoista si voia sa-l ia cu ea si sa-l transforme in stea,dar nu voia sa el sa stie asta.De un singur lucru era sigura:Il iubea.Cand veni momentul sa plece,A. ii darui lui R. ce avea ea mai scump,praf de stele.cu ajutorul acestui praf puteai sa vezi chipul celui care ti l-a daruit.functiona asa:luai in palma putin praf,il suflai in aer si pt cateva secnde aparea chipul.
Si-au jurat ca ceea ce au avut ei le va ramane in memorie si in inima.Multe lacrimi au curs si multa durere au simti atunci.A. a plecat spre taramul stelelor nefericita fara pic de stralucire.A plecat lasand in urma praful cu care transforma oamenii in stele.l-a uitat si R. l-a gasit.s-a hotarat ca nu vrea sa fie departe de ea si l-a aruncat pe el,in cateva secunde a disparut ca mai apoi sa apara pe cer.A. nu stia nimic dormea visandu-l pe el cum facea in fiecare seara.Inainte sa rasara soarele se trezi si se uita pe geam spre pamant si apoi spre cer.O stea era foarte aproape de geamul ei.Era surprinsa,dar nu-i dadu importanta.avea poze cu R. pe care le-a luat fara ca el sa-si dea seama.in fiecare zi il privea dorindu-si sa fie aproape de el.Azi dorinta i s-a indeplinit.R. in camera ei ea sarindu-i in brate sarutandu-l si spunandu-i..”Te iubesc!”

3 comentarii:

Septimia spunea...

iubirea e singurul sentiment de pret pe care il pot avea oamenii, singura comoara...

Anonim spunea...

:X:X:X
oooh ce personaje dragutze :D

Ali spunea...

mersi,si mie imi plac;))